De perfect trouwlocatie in antwerpen

Begin uw Liefdesverhaal bij KAS

Ontdek de ideale trouwzaal in Antwerpen bij KAS, waar romantiek en elegantie samenkomen om uw speciale dag onvergetelijk te maken. Onze unieke locatie aan het strand, gecombineerd met topfaciliteiten en persoonlijke service, staat garant voor een trouwfeest dat zowel u als uw gasten zich nog lang zullen herinneren.r uw privéfeest? KAS biedt een unieke locatie aan het strand van de Schelde voor uw trouwfeest, jubileum, verjaardag en meer. Met onze veelzijdige faciliteiten en adembenemende uitzichten garanderen wij onvergetelijke momenten voor u en uw gasten.

Adembenemende locatie

Strandceremonie

Stelt u zich eens voor: een romantische ceremonie op het strand, met de zachte geluiden van de golven en een prachtig uitzicht op de Schelde als uw decor. Onze Foyer Schelde en Foyer Park bieden een panoramisch uitzicht dat een perfecte achtergrond vormt voor uw trouwfeest in Antwerpen. Terwijl u uw geloften uitwisselt onder de open lucht, wordt de magie van de omgeving een integraal onderdeel van uw speciale moment. Het zachte briesje, het ritmische geluid van de golven en de serene schoonheid van de rivier creëren een sfeer van pure romantiek en tijdloze elegantie. Deze unieke setting maakt uw trouwdag niet alleen fotogeniek, maar ook onvergetelijk voor zowel u als uw gasten. Het is de perfecte plek voor degenen die dromen van een huwelijk dat zowel intiem als groots is, waar de natuur en luxe samenkomen om een sprookjesachtige ervaring te creëren.

Betoverende Tuin

De Tuin van KAS, met zijn uitgestrektheid van 3500m², is een waar paradijs voor buitenrecepties en trouwfeesten. Deze magische plek is omgeven door weelderige natuurlijke schoonheid en biedt een idyllische setting voor zowel dag- als avondfeesten. Stel u een dagfeest voor, badend in het natuurlijke zonlicht, met bloemen in volle bloei en een zachte bries die de bladeren laat ritselen. Als de avond valt, transformeert de tuin in een sprookjesachtig landschap met fonkelende lichtjes, zacht verlichte paden en een sterrenhemel die zorgt voor een romantische en betoverende sfeer. Het is de ideale plek om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan, in een setting die zowel elegantie als natuurlijke charme uitstraalt.

Onvergetelijke Ervaringen

Diverse Zalen

KAS beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor zowel intieme bijeenkomsten als grootse trouwfeesten. Elk met een unieke uitstraling en sfeer, van onze stijlvolle Chambre d’Amis met een terras en uitzicht op de Schelde, tot de ruime Buitenfoyer en Passerelle, ideaal voor elk seizoen. De veelzijdigheid van onze ruimtes betekent dat we kunnen voldoen aan elke wens, of het nu gaat om een elegante receptie, een levendige dansavond, of een serene ceremonie onder de sterren.

Culinaire Hoogtepunten

Onze samenwerking met topcateraars garandeert een culinaire ervaring die uw trouwfeest in Antwerpen naar een hoger niveau tilt. Van elegante hapjes tot weelderige banketten, onze chefs zorgen voor een menu dat perfect aansluit bij uw smaak en stijl. Of u nu een voorkeur heeft voor lokale delicatessen of exotische gerechten, onze cateringdienst werkt nauw met u samen om een culinair meesterwerk te creëren dat uw gasten zal verrassen en verblijden. Met onze expertise in gastronomie beloven we een feest voor de zintuigen dat bijdraagt aan de magie van uw trouwdag.

Persoonlijke service

Aandacht voor Detail

Bij KAS begrijpen we dat de kleinste details het verschil maken voor uw trouwfeest in Antwerpen. Ons toegewijde team besteedt zorgvuldige aandacht aan elk aspect van uw dag, van de bloemarrangementen tot de tafelinstellingen en de verlichting. We streven ernaar om een sfeer te creëren die niet alleen uw persoonlijke stijl weerspiegelt, maar ook een onvergetelijke ervaring biedt voor u en uw gasten. Elk element, hoe klein ook, wordt met zorg en precisie behandeld om ervoor te zorgen dat uw trouwdag zo soepel en elegant mogelijk verloopt.

Volledige Ondersteuning

Vanaf het eerste bezoek tot aan de grote dag zelf, staat ons team van KAS voor u klaar om een onberispelijke ondersteuning te bieden voor uw trouwfeest. We begrijpen dat het plannen van een bruiloft stressvol kan zijn, daarom bieden we hulp bij elke stap. Of het nu gaat om het coördineren met leveranciers, het adviseren over de indeling van de ruimte, of het bieden van technische ondersteuning, ons team is er om te zorgen dat elk detail klopt. Uw gemoedsrust is onze prioriteit, en we zijn toegewijd aan het leveren van een zorgeloze en vreugdevolle ervaring.

Contact en Bezoek

Wilt u onze trouwzaal in Antwerpen zelf ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend locatiebezoek. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren voor uw perfecte trouwfeest bij KAS.

Neem contact op
Scroll naar boven