Kunst en Events Verenigen

Bij KAS Antwerpen, prachtig gelegen op de levendige Linkeroever, smelten onze passie voor kunst en het organiseren van unieke evenementen samen in een harmonieus geheel. Geïnspireerd door de visionaire kunstenaar Christo Vladimirov Javacheff, omarmen we zijn filosofie dat ‘kunst voor iedereen is en niet alleen voor de elite. Deze ethos is verweven in alles wat we doen en vormt de kern van onze missie.

Met de overtuiging ‘De schoonheid, de wetenschap en de kunst zullen altijd zegevieren’, streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat de fusie van kunst en evenementen bij KAS niet alleen een rijke omgeving voor schoonheid en creativiteit vormt, maar ook een platform biedt voor dialoog, ontdekking en verwondering.

Gelegen aan het St. Annastrand, een historische ontmoetingsplek voor Antwerpenaren om zich recreatief en creatief te herbronnen, staat KAS symbool voor een nieuwe, creatieve levensadem voor De Plage. Ons doel is om door middel van dit project iedereen te inspireren en te overtuigen van de creatieve kracht die KAS te bieden heeft, en om samen te werken met zowel gevestigde kunstenaars als jong talent bij het vormgeven van zowel bedrijfs- als privé-evenementen.

Het Historische Hart van Linkeroever

Ontdek de rijke geschiedenis van Linkeroever en hoe het St. Annastrand zich heeft ontwikkeld tot een belangrijke plek voor recreatie en creativiteit in Antwerpen. KAS, gelegen in dit historische gebied, brengt een stukje van deze geschiedenis tot leven in haar evenementen.

Het Ontstaan van KAS

KAS is ontstaan uit een passie voor kunst en de wens om deze te delen met de wereld. Onze locatie op Antwerpen Linkeroever vormt de perfecte achtergrond voor dit doel, met haar unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en stedelijke flair.

 

Scroll naar boven